Θερμάστρα ελληνικής κατασκευής. Κατάλληλη να θερμάνει έναν χώρο (60-80M^2) ακόμα και στις χαμηλότερες θερμοκρασίες. Έχει μέγιστη απόδοση 9kw. Η θερμάστρα είναι βαμμένη με υψηλής ποιότητας οικολογικό πυρίμαχο χρώμα αντοχής στη υψηλές θερμοκρασίες, στη πρόσοψη της είναι τοποθετημένο κεραμικό τζάμι υψηλής θερμικής αντοχής. Ο χώρος καύσης είναι επενδυμένος με ειδικές αφαιρούμενες πυρίμαχες πλάκες υψηλής ποιότητας που προστατεύουν τη θερμάστρα από τη διάβρωση αυξάνοντας το χρόνο ζωής της.


Μήκος(cm): 49

Βάθος(cm):44

Υψος(cm):90

Διάμετρος καπνοδόχου(cm):15

Απόδοση(kw):10 kw

Κατανάλωση(kg/h):2-4

Καύσιμο:ξύλο

Πιστοποίηση:CE

Ενεργειακή αερόθερμη θερμάστρα απόδοσης

90% η οποία μας επιτρέπει να θερμάνουμε το χώρο μας ταχύτατα επιτυγχάνοντας τη μεγιστη δυνατή αξιοποιήση της θερμότητας που παράγουν τα ξύλα όταν καίγονται με μόνο 10% απώλεια θερμότητας στη καπνοδόχο μέσω των καυσαερίων. Κατασκευασμένη από χάλυβα 3mm, βαμμένη με πυρίμαχη βαφή αντοχής 1200 βαθμών κελσίου. Ο χώρος καύσης είναι επενδυμένος με αρίστης ποιότητας αφαιρούμενες πυρίμαχες πλάκες .Διαθέτει ένα ισχυρό βεντιλατέρ και μέσω του αεραγωγόυ που διαθέτει στο πίσω μέρος της θερμάστρας και πάνω διαχέει στο χώρο μας θερμό αέρα θερμοκρασίας 120-150 βαθμών κελσίου.

ΤΖΑΚΙ - Yψηλής ποιότητας ελληνική θερμάστρα απόδοσης 15Kw. Διαθέτει μεγάλο χώρο καύσης επενδυμένο με αφαιρούμενες πυρίμαχες πλάκες. Διαθέτει μεγάλη πόρτα με πυρίμαχο κεραμικό τζάμι το οποίο μας επιτρέπει την οπτική επαφή με τη φλόγα. Είναι κατάλληλη να θερμάνει ένα χώρο 80-120 m^2.


Η θερμάστρα-κουζίνα είναι ικανή να θερμάνει ένα σπίτι 80-120 m^2 και παράλληλα να μαγειρέψουμε ή να ψήσουμε στο φούρνο που διαθέτει, επιτυγχάνοντας οικονομία όχι μόνο στα έξοδα θέρμανσης άλλα και στα έξοδα μαγειρικής. Κατασκευάζεται από χάλυβα 3mm, βαμμένη με πυρίμαχη βαφή αντοχής 1200 βαθμών κελσίου. Ο χώρος καύσης όπως και ο φούρνος είναι οι μεγαλύτεροι στην ελληνική αγορά.

Ο φούρνος είναι επισμαλτωμένος (εμαγιέ) και συμπεριλαμβάνει ταψί εμαγιέ διαμέτρου 38cm και σχάρα grill.Ο χώρος καύσης είναι επενδυμένος με αρίστης ποιότητας αφαιρούμενες πυρίμαχες πλάκες. Τα κρύσταλλα έιναι πυρίμαχα (κεραμικά) υψηλής θερμικής αντοχής.

Ενεργειακή αερόθερμη θερμάστρα απόδοσης 90% η οποία μας επιτρέπει να θερμάνουμε έναν χώρο 80-150M^2 ταχύτατα και παράλληλα να μαγειρέψουμε επιτυγχάνοντας τη μεγιστη δυνατή αξιοποιήση της θερμότητας που παράγουν τα ξύλα όταν καίγονται με μόνο 10% απώλεια θερμότητας στη καπνοδόχο μέσω των καυσαερίων. Αποτελείται από χοντρό ατσάλι 4mm, βαμμένη με πυρίμαχη βαφή αντοχής 1200 βαθμών κελσίου. Ο χώρος καύσης όπως και ο φούρνος είναι οι μεγαλύτεροι στην ελληνική αγορά. Ο φούρνος είναι επισμαλτωμένος (εμαγιέ) τηρώντας τα υψηλότερα ευρωπαικά στάνταρ ποιότητας και υγιεινής και συμπεριλαμβάνει ταψί διαμέτρου 38cm και grill σχάρα. Ο χώρος καύσης είναι επενδυμένος με αρίστης ποιότητας αφαιρούμενες πυρίμαχες πλάκες. Διαθέτει ισχυρό βεντιλατέρ και μέσω του αεραγωγού που διαθέτει στο στο πίσω μέρος της θερμάστρας διαχέει στο χώρο μας αέρα θερμοκρασίας 120-140 βαθμών κελσίου.

Πιστοποίηση:CE

Ατσάλινη θερμάστρα ελληνικής κατασκευής υψηλής απόδοσης 14kw με επένδυση στο εσωτερικό από πλάκες βερμικουλίτη.


Ατσάλινη θερμάστρα ελληνικής κατασκευής απόδοσης 9kw με επένδυση στο εσωτερικό από πλάκες βερμικουλίτη.

Σόμπα πετρελαίου

Χαμηλή κατανάλωση με πολύ μεγάλη απόδοση ... Είναι κατάλληλη για να θερμάνει συνεχόμενα δωμάτια ή κάποιο μικρό σπίτι, ακόμα και κάτω από τις χαμηλότερες θερμοκρασίες.

Αποδίδει 11.000 θερμίδες ανά ώρα, ενώ θα καταναλώσει το ρεζερβουάρ σε 12 ώρες περίπου συνεχούς λειτουργίας.

Το μοντέλο αυτό διαθέτει μαντεμένια πλάκα και λαβές για εύκολη μεταφορά, ενώ η οπτική επαφή με τον χώρο καύσεως επιτυγχάνεται μέσω ειδικού πυρίμαχου κρυστάλλινου παραθύρου. Η θυρίδα για την επιθεώρηση και εύκολο καθαρισμό του καρμπυρατέρ βρίσκεται εμπρός και πλάι.

Η θερμάστρα διαθέτει φινίρισμα εμαγιέ και έχει την έξοδο για την καπνοδόχο στην επάνω αριστερή πλευρά, έτσι ώστε να καταλαμβάνει τον μικρότερο δυνατό χώρο κατά την τοποθέτηση. Ακόμα, μαζί με τη θερμάστρα διατίθεται και δίσκος δαπέδου.

Αερόθερμο πετρελαίου

Η θερμάστρα αερόθερμο για όλο το σπίτι... και για τους πιο απαιτητικούς. Διαθέτει το σύστημα BOOSTER που βοηθάει στο να πετύχουμε την τέλεια καύση, ώστε να πάρουμε την μέγιστη απόδοση από το καύσιμο που χρησιμοποιούμε. Το μοντέλο αυτό ακόμα διαθέτει το μοναδικό (πατέντα) σύστημα BINOX, που επιτρέπει στον καυστήρα να παραμένει καθαρός και να λειτουργεί κάτω από ιδανικές συνθήκες με την μέγιστη ασφάλεια αλλά και διάρκεια στον χρόνο χωρίς ιδαίτερη συντήρηση.

Αποδίδει 18,000 θερμίδες ανά ώρα.

Ακόμη η θερμάστρα διαθέτει ειδικές λαβές για εύκολη μετακίνηση. Η θερμάστρα έχει την έξοδο για την καπνοδόχο στην επάνω δεξιά πλευρά και δίσκο δαπέδου. Το βεντιλατέρ του BOOSTER είναι εντελώς αθόρυβο και διατίθεται με δύο σκάλες λειτουργίας που μεγιστοποιούν την απόδοση και βελτιώνουν την αναλογία του μείγματος αέρα και καυσίμου.

Κουζίνα πετρελαίου

Η θερμάστρα που συνδυάζει την πρακτικότητα, την οικονομία και την υψηλή απόδοση... για όσους αγαπούν το πρακτικό.

Ζεσταίνει ενώ ταυτόχρονα με την ίδια κατανάλωση ψήνει και το φαγητό. Η θερμάστρα - κουζίνα είναι η πραγματική οικονομία.

Διαθέτει δύο μάτια στην επάνω πλευρά, κατασκευασμένα από μαντέμι, ώστε να αποδίδουν το μέγιστο θερμιδικό φορτίο.Ακόμη, το μοντέλο αυτό διαθέτει ένα φούρνο και από κάτω ένα θερμοθάλαμο για να διατηρείται ζεστό το φαγητό. Ο φούρνος και ο θερμοθάλαμος καλύπτονται από μεγάλη πόρτα κατασκευασμένη από πυρίμαχο τζάμι.

Αποδίδει 10.000 θερμίδες ανά ώρα.

Ακόμη η θερμάστρα διαθέτει μαντεμένια πλάκα για τη μεγαλύτερη απόδοση. Η θερμάστρα έχει την έξοδο για την καπνοδόχο στην επάνω δεξιά πλευρά, ενώ διαθέτει καπάκι τύπου κουζίνας.

Τζάκι πετρελαίου

Η θερμάστρα που συνδυάζει την ομορφιά, την οικονομία και την υψηλή απόδοση σε θερμιδικό φορτίο... για όσους αγαπούν το όμορφο. Ο ξεχωριστός σχεδιασμός και η ποιότητα των χρησιμοποιούμενων υλικών καθιστούν αυτή τη θερμάστρα ένα πολύ δημοφιλές μοντέλο.

Για λόγους καθαρά βελτίωσης της αισθητικής διατίθεται μεγάλο παράθυρο κατασκευασμένο από πυρίμαχο τζάμι, που παρέχει ασφάλεια αλλά επιτρέπει την οπτική επαφή με τη φλόγα. Αυτό όμως που πολλαπλασιάζει την ομορφιά και βελτιώνει την οπτική προς την φλόγα είναι ο μεγάλος ανακλαστήρας σε χρώμα χαλκού, όπου καθρεπτίζεται και αντανακλά η φλόγα.

Αποδίδει 12.000 θερμίδες ανά ώρα.

Ακόμη η θερμάστρα διαθέτει λαβές εύκολης μετακίνησης. Η θερμάστρα έχει την έξοδο για την καπνοδόχο στην επάνω δεξιά πλευρά ενώ έχει ενσωματωμένη ειδική βάση δαπέδου.

Θερμάστρα πετρελαίου ελληνικής κατασκευής

8,000 θερμίδες

Θερμάστρα ξύλου από μαντέμι ελληνικής κατασκευής


Κάλυψη χώρου 80m2

Διαστάσεις: 40cmx30cmx72cm

Κουζίνα ξύλου από μαντέμι Ελληνικής κατασκευής με μεγάλη πόρτα καύσεως και μεγάλο φούρνο.


Θερμάστρα τζάκι από μαντέμι Ελληνικής κατασκευής

Σόμπα μαντεμένια τετράγωνη

Copyright © 2013  Γεώργιος Βλαχογιάννης All Rights Reserved.

Αρχική Σελίδα Θέρμανση Έπιπλα Κρεβάτι & Στρώμα Λευκά Είδη Εποχιακά Επικοινωνία

Σωλήνες εμαγιέ, inox και εξαρτήματα


Σε Ø12mm και Ø15mm

Καπέλο περιστροφικό INOX Φ15

ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ


Μήκος 59 cm

Βάθος 50 cm

Ύψος 94 cm

M.Aποδ 21 kw

Διαμ. Σωλ. Φ 15 cm

Boiler 25 lt